Getinjo rrëfen se si Mozzik festoi ditëlindjen në odë të burrave

By

Kësaj here banorët u mblodhën dhe u kap tema e odave të burrave.

Ndër ta, Getinjo pati shumëçka për të thënë për kulturën dhe zakonet brenda odës.

Ai ndër të tjerash zbuloi se si Mozzik kishte festuar ditëlindjen në odë para pandemisë.

Ata kishin ftuar shtatë ose tetë këngëtarë që t’i argëtonin gjatë festës.

Fatkeqësisht Getinjo kishte mbetur ngujuar në Zvicër sepse kishte humbur dokumentacionin dhe nuk mund të ishte prezent në festë. Ai tha se që nga fillimi i festës deri në fund vëllezërit kishin qenë të lidhur me videocall. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm