Nuk shpëton pa u pyetur! Ja çka thotë Damiano për fjalët se është homoseksual

By

Gjatë qëndrimit në Big Brother ai ishte një prej banorëve që shkaktonte më së shumëti zhurmë brenda shtëpisë.

Por, paralelisht Damiano u shndërrua në figurë kryesore të portaleve.

Në një rast të paprecedent, derisa ai ende po zhvillonte lojën në shtëpi, dhjetëra lajme vërshuan mbi figurën e Agalliut dhe jetën e tij private.

Krahas akuzave për favorizim dhe dallavere nga produksioni i spektaklit, mediat u morën edhe me orientimin e tij seksual.

Gjoja nga bashkëatdhetarë që jetojnë në Suedi, u tha që ai fsheh orientimin e tij seksual. Por çka thotë vetë i apostrofuari për këtë gjë?!

Si i ftuar në hejWazzup me Enur Pakashticën, Damiano nuk shpëtoi as pa u pyetur mbi këtë pjesë.

‘Ti je gazetar dhe e di mirë që njerëzit si folin për mirë dhe keq është reklamë. Nëse duan me bo pare me emrin tem përmes klikimeve, jam i gëzuar që bëjnë lekë. Le të flasin, çka me bo’ – deklaroi Agalliu kur u pyet mbi këtë pjesë.

Intervista e plotë në videon e mëposhtme

https://www.youtube.com/watch?v=N-16-_J0Lhs&t=1s

Artikuj të ngjashëm