Një tjetër ndarje: Kush i dha fund martesës?!

By

Edona James mund të krijojë shpesh lajm me fotot e nxehta të saj dhe veprimet e tjera kontraverse por duket që kësaj rradhe nga transgjinorja shqiptare ka zhvillime të rëndësishme.

Prive.al nga burime të sigurta ka arritur të kuptojë se ajo i ka dhënë fund tashmë martesës disa vjeçare.

Por, megjithatë duket që ka një opsion të ribashkimit me dyshes.

Se për çfarë bëhet fjalë, kuptoni në linkun e mëposhtëm. 

Artikuj të ngjashëm