Çka i tha Andini – Arbanës për futjen në politikë?!

By

Aderimi i Arbana Xharrës në PDK javën që lamë pas ishte kryelajm.

Të shumtë ishin ata që u habitën mbi këtë vendim i cili përbën transformim për 180 gradë të qëndrimeve, bindjeve dhe pikëpamjeve.

E për të shpalosur mbi këtë pjesë në një tjetër dimension, Arbana ishte protagonise e rubrikës 60 sekonda në emisionin Prive.

Ajo mes tjerash iu përgjigj pyetjes se ‘ku gaboi që aderoi’ dhe a është konsultuar me bashëkshortin mbi këtë vendim.

Artikuj të ngjashëm