Page 3 - PRIVE
P. 3

PLATFORMAT SOCIALE: PRIVE


        Në ditët e sotme, rrjetet sociale po bëhen një mjet komunikimi mjaft i rëndësishëm. Një

        komunikim mirë i realizuar dhe i gjerë në platforma sociale ju mundëson një shikueshmëri të
        lartë.


        Kanali i Prive në Youtube ( Prive –Klan Kosova ) numëron një audiencë të gjerë prej mbi
        208,000 të abonuarve teksa promovimi bëhet edhe në segmentet e tjera që përfshijnë;        Profilin në Instagram / prive.al - me mbi 300,000 ndjekës,

        Facebook/ Prive Klan Kosova - me mbi 227,000 dhe
        Portalin Prive.al i cili ka mbi një milion vizitorë unikë në baza mujore dhe platformat e tjera
        përcjellëse.        * Çmimi per realizimin e një storie të sponzorizuar në kanalin zyrtar të Prive në youtube është 500 €
        (transmetimi në kanalin e Prive – Klan Kosova, postimi ne rrjtete sociale, instagram + facebook)

        Nje tjetër mundësi interesante reklamimi është edhe rubrika e re *TakinOver:

        (dorëzimi i profilit te prive.al tek ju për një ditë të plotë )        E cila mundëson reklamimin e produktit, kompanisë, personit etj në Instagram Prive.al që
        numëron 301k followersa, të jetë i pranishëm gjatë 24h duke postuar video/story, foto dhe
        duke u lidhur live me audiencën tone, në mënyrë që sa me mirë të tregohet natyra e punës

        apo shërbimet që ofron një kompani e caktuar.        *cmimi për #TakinOver është 500 € .
   1   2   3   4   5   6   7   8