Page 2 - PRIVE
P. 2

Prive.al


        Të nderuar,        Liberta Spahiu cdo të shtunë në ora 19:00 hap derën për një botë zakonisht të paarritshme.

        Me intervistat, casjen e drejtperdrejt dhe reportazhet ekskluzive ju zbulojmë jetën e fshehur
        të yjeve vendore .        Emisioni Prive ofron një pasqyrë të personaliteteve të showbizit që janë në qendër të
        vëmendjës ne periudha te ndryshme.        Udhëtimi me Prive zgjatë 50 minuta.        Ne sezonin e tij të 9-të,  suksesi absolut i emisionit vazhdon duke e bërë Prive të
        pakonkurrencë. Poashtu në kanalin zyrtar të tij në youtube Prive Klan Kosova Official

        (https://www.youtube.com/user/PriveKlanKosova/featured           ), emisioni numëron mbi 303
        milion shikime duke konfirmuar edhe në këtë pjesë pozitën e parë të shikueshmërisë dhe
        duke u rradhitur emisioni numër një i showbizit në trevat shqipfolëse.


        Andaj Prive, ju ofron mundësinë e reklamimit në këtë format me shikueshmëri të

        jashtëzakonshme.

        * Cmimi për realizimin e një storie të sponzorizuar në emision është 1500 €

        (transmetimi në emision të shtuneve në ora 19:00 + ritransmetimi të dielën në ora 11:30 ,
        si dhe publikimi ne kanalin zyrtar ne youtube Prive- Klan Kosova )
   1   2   3   4   5   6   7