Fejohet Uta Ibrahimi: “Momenti më i bukur i jetës”

By

Uta Ibrahimi dhe i dashuri i saj, Metodi Chilimanov, udhëtuan drejt Demir Kapija në Maqedoninë e Veriut, ku do të festonin ditëlindjen e Utës.

Në ditëlindjen e saj të 38-të, Uta morri edhe propozimin për martesë nga Metodi.

Ai i dhuroi në unazë të artë të personalizuar si lidhja 8-she e litarëve, që është edhe nyja më e sigurt për t’u përdorur në ngjitje.

“Erdhëm në Demir Kapija me ba ngjitje e me festu ditëlindjen tem, që e kam nesër , edhe vjetorin e dashurisë, e dolëm për vrap të mëngjesit edhe në ndalesën e parë për me e pa ylberin, Metodi më dhuroi unazë me 8she, që në ngjitje asht lidhja ma e sigurt

Normalisht që e pranova .. Momenti ma i bukur i jetës ..

Kështu, jeta asht ba ma e bukur që kur e kam taku nji njeri si Meto, me shumë dashni për jetën, e sportin, me shumë humor, mirëkuptim e përkrahje maksimale të jetës që e bajmë .. e diçka të tillë nuk e kam pas për 37 vjet të jetës tem .. e nesër i boj 38

Urime vjetori edhe e ardhmja lepurush, që çdo ditë ma bon me gaz e ma mbush me dashni

Të du sa malet .. ’, shkruan Uta në postimin e saj.

Artikuj të ngjashëm