“Fast And Furious 9” shtyhet data e lansimit si pasojë e COVID-19

By

Lansimi i filmit të ri “Fast And Furious 9” është shtyrë sërish si shkak i pandemisë.

Pjesa e nëntë me aktorin kryesor Vin Diesel nuk do të jetë e mundur të përgatitet deri me datë 28 maj 2021.

“Fast and Furious 9” ishte një nga filmat e parë që shtynë datën e lëshimit për herë të dytë, kur për herë të parë pas paraqitjes së pandemisë COVID-19 në botë kishte njoftuar shtyrjen për në prill të vitit 2021.

Admiruesit edhe për pjesën e nëntë të filmit do të shohin aktorët: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Breëster, Nathalie Emmanuel dhe Helen Mirren krah aktorit Diesel.

Artikuj të ngjashëm