Fansi i fiksuar pas Miley Cyrus që kishte mision ta linte shtatzënë, arrestohet

By

Fansi i fiksuar pas Miley Cyrus që kishte mision të jetës ta linte shtatzënë këngëtaren/aktoren u arrestua në festivalin iHeartRadio në Las Vegas të shtunën.

LAS VEGAS, NEVADA - SEPTEMBER 21: (EDITORIAL USE ONLY) Miley Cyrus attends the 2019 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 21, 2019 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Isaac Brekken/Getty Images for iHeartMedia)
Gjatë koncertit në iHeartRadio, Las Vegas

David Rumsey, 42 vjeç, u arrestua nga policia mes performancës së yllit pop në T-Mobile Arena gjatë fundjavës pasi stafi e njohu atë në audiencë nga një fotografi që ata kishin marrë nga rojet e sigurimit të Miley më herët në mbrëmje.

LAS VEGAS, NEVADA - SEPTEMBER 21: (EDITORIAL USE ONLY) Rick Allen, Phil Collen, Joe Elliott, Miley Cyrus, Vivian Campbell, and Rick Savage of Def Leppard attend the 2019 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 21, 2019 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for iHeartMedia)
Gjatë koncertit, këngëtarja u takua edhe me Deff Lepard

Ekipi i këngëtares 26-vjeçare ishte tashmë në vëzhgim të Z. Rumsey pasi ai dërgonte shkrime shqetësuese këngetares.

Disa nga mesazhet – të cilat u dërguan gjatë disa muajve – përfshinin plane që të dy ‘të festojnë për 2pac, biggie, Prince, Michael Jackson dhe të gjithë ata që kemi humbur’ dhe i tha asaj ku mund ta gjente pas shfaqjes.

Pasi u arrestua, Z. Rumsey thuhet se u tha oficerëve se ai e kishte bërë  “misioni të jetës që ta lëj shtatzënë këngëtares,” sipas TMZ

Z. Rumsey më vonë u dërgua në burg dhe u akuzua për kërcënime.

Image result for miley cyrus

Burimi: Metro.co.uk

 

 

 

 

Artikuj të ngjashëm