Fansat nevrikosen keq në Kylie Jenner

By

Kylie Jenner dhe shoqja e saj Stassie Karanikolaou janë rikthyer me një foto me dukje të kombinuara para se të përfundojë 2019-ta.

Kylie dhe Stassie duket se kanë veshur pallto prej lëkure Foxy nga Saks Potts, e cila vjen në një larmi ngjyrash dhe është e bërë me lesh nga dhelpra.

Kjo bëri që fotoja e publikuar në Instagram të nxis një mori reagimesh.

Komentet që Kylie ka pranuar janë plot me reagime të ashpra lidhur me përdorimin e leshit të vërtetë.

Artikuj të ngjashëm