Evi Reçi i rikthehet studimeve: Këtë herë për diçka më të madhe! (FOTO)

By

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Evi Reçi, duket se nuk është e kënaqur me statusin që gëzon nga përfundimi i studimeve disa vite më parë andaj tashmë ka vënë caqe të reja në këtë drejtim.

Kujtojmë se vite më parë Evi përfundoi studimet në Universitetin e Firencës Komunikim,Media dhe Gazetari ndërsa tashmë ajo ka nisur edhe studimet master në këtë drejtim.

Duket se karriera e saj muzikore do të ngelet përsëri në plan të dytë duke i’u përkushtuar kështu edhe njëherë shkollimit prioritet të cilin e kishte edhe vite më parë. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm