Ekskluzive: Rrëfimi unik i Capital T! (VIDEO)

By

Ka një kohë që i ka reduktuar në maksimum intervistat televizive dhe si rrjedhojë, për këtë arsye ka munguar edhe në Prive.

Por më në fund, reperi Capital T theu heshtjen në një intervistë ekskluzive e të gjatë për Artan Telakun.

Ai në mikrofonin e Prive shpalosi shumë nga të rejat e tij dhe planet për të ardhmen.

Detajet i kuptoni në materialin e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm