E kritikuan për buzët, Dafina i kthehet komentueseve gra e vajza

By

Një postim në rrjete sociale nga Dafina Zeqiri ka shkaktuar si shpesh herë, komente nga ana e ndjekësve.

Këngëtarja e njohur u vu në shënjestër sa i përket buzëve që në këndvështrimin e shumëkujt u konsideruan si të tepërta.

Mbi komentet, Dafina ka reaguar.

Ajo ka treguar se ka qenë filtri që i ka zmadhuar buzët nga pamja reale e tyre.

Por mes tjerash, Zeqiri nuk e ka shprehur zhgënjimin e saj sa i përket komenteve që vinin nga gra e vajza.

“Dje e përdora një filter që i bëri buzët e mia të duken shumë të mëdha. Komentet ishin të pabesueshme, të pasjellshme, veçanërosht kur vinin nga gra që më ndiqnin. Bulliste. Merruni me fytyrën dhe filtrat tu. Kur bëheni 33 vjeçe dhe s’keni botoks apo filler, ejani e më flisni” – shprehet Dafina.

 

Artikuj të ngjashëm