Dy brende të reja në “Maison de Parfum Prishtina”

By

Aromat më të mirë e të brendeve më luksoze në vend të parfume e dimë të gjithë se mund ti gjejmë vetëm në një shtëpi “Maison de Parfum Prishtina”.

Ka dy vite që kjo shtëpi klientë ka pasur ajkën e Kosovës në një vend, sepse të gjithë dëshirojnë të kenë një aromë që i identifikon.

Markat që u janë përshtatur të gjithëve janë shndërruar në të preferuarat për shumëkë por risitë vazhdojnë.

Janë dy brende të cilat i janë shtuar listës së gamës që ofron “Maison de Parfum Prishtina”.

“Parfums De Marly” dhe “Initio” janë prurjet e reja.

“Maison de Parfum Prishtina” ju mirëpret shtatë ditë të javës në Albi Mall, kati i parë /Prive.al

Artikuj të ngjashëm