Duhet ta provoni njërin nga këto 8 trende për flokë këtë verë

By

Këtë verë, inspirimi për ngjyrë të flokëve do vie nga natyra, moti i bukur dhe ëmbëlsirat.

Është e vërtetë se kur hapet moti e vie vera te çdo person ndodh një ringjallje, një dëshirë për ndryshim dhe për ta jetuar jetën në maksimum.

E deri sa ndihemi shumë të inspiruar për ndryshim, këto janë trendet që do vërshojnë verën sivjet:

Bjonde platinum nga majet

Pjeshkë e ëmbël

Rozë trëndafili

Dredha karamele

Brune tropikale

Bezhë e ftohtë

 

Moka çokollatë

E artë e zbehtë

Artikuj të ngjashëm