Dren Abazi e Vjollca Robelli sonte bashkë me koncert televiziv kundër dhunës

By

Në vazhdën e koncerteve nga shtëpia, dy super artistë sonte bëhen bashkë për performancë me mesazh.

Dren Abazi dhe Vjollca Robelli që paraqitjet i ka të rralla, nga ora 18:00 do të performojnë në një transmetim live në televizionin publik në kuadër të iniciativës nga UN Women.

Kauza bën thirrje për bashkim kundër dhunës në familje dhe ndani barrën e punës së shtëpisë e cila nuk paguhet, kundër dezinformimit dhe gjuhës së urrejtjes.

Ngjarja do të përfshijë video mesazh nga Koordinatorja e OKB-së për Zhvillim, znj. Ulrika Richardson si dhe znj. Vlora Tuzi Nushi, Shefe e Zyres së UN Women.

View this post on Instagram

Organized from UN Kosovo team / #unwomenkosovo Live ne RTK,youtube,fb… 18:30 Thursday’s Variety: Concert from home by Vjollca Robelli & Dren Abazi #whileathome • Call against Domestic Violence & share the burden of unpaid household work. • Call for countering misinfodemics and hate speech together • Call for participation in UN75 survey https://un75.online/ Event will include a video messages from UN Development Coordinator Ms. Ulrika Richardson and from Ms. Vlora Tuzi Nushi, UN Women Head of Office Organized by UN Kosovo Team: UN Women, Youth for Kosovo project & supported by Development Coordinators Office. This Thursday’s Variety Concert will be televised live on RTK. *** *** *** Varietet i së enjtes: koncert nga shtëpia nga Vjollca Robelli & Dren Abazi #rrinshpi • Bashkohuni kundër dhunës në familje dhe ndani barrën e punës së shtëpisë e cila nuk paguhet. • Bashkohuni kundër keqinformimit dhe gjuhës së urrejtjes • Thirrje per pjesëmarrje në anketën lidhur me UN75 https://un75.online/?lang=alb Ngjarja do të përfshijë video mesazh nga Koordinatorja e OKB-së për Zhvillim, znj. Ulrika Richardson si dhe znj. Vlora Tuzi Nushi, Shefe e Zyres së UN WOMEN. Organizuar nga ekipi i agjencive të OKB-së në Kosovë: UN Women, projekti Youth for Kosovo në bashkëpunim me Zyrën e Koordintores për Zhvillim. Ky varietet i së enjtes transmetohet drejtë-për-drejtë përmes RTK-së. *** *** *** Četvrtak raznolikosti: Koncert od kuće sa Vjolca Robeli (Vjollca Robelli) i Dren Abazi #ostanikodkuce • Oglasite se protiv nasilja u porodici i podelite teret kućnih poslova koji se ne plaćaju. • Borba protiv lažnih vesti i govora mržnje • Poziv na anketu UN75 https://un75.online/?lang=srb Događaj će sadržati video poruku Kordinatorke za razvoj UN-a, Ulrike Rikardson (Ulrika Richardson) i Vljore Tuzi Nuši (Vlora Tuzi Nushi). Organizovan od strane kosovskog tima UN-a: UN Women, Projekta Youth4Kosovo i podržan od Kancelarije kordinatorke za Razvoj UN-a. Ova Raznolikost četvrtkom se prenosi uživo preko RTK-a.

A post shared by Dren Abazi (@drenabazi) on

Artikuj të ngjashëm