Doktoron Korab Shaqiri (FOTO)

By

Këngëtari i njohur, Korab Shaqiri, ka doktoruar.

Artisti njoftoi përmes Instagramit, se ka përfunduar me sukses disertacionin e doktoratës, duke fituar gradën shkencore “Doktor i kompozicionit”, në Shkup.

“Të dashur miq!
Dje me datë 18 shtator 2019 në Universitetin “Shën Kirili & Metodi” në Shkup, e mbrojta me sukses disertacionin e doktoratës, duke fituar gradën shkencore “Doktor i kompozicionit” me dy tema: “I miri i motrës”, kantatë për mezosopran, kor dhe orkestër A3; si dhe “Ndikimi i muzikës tradicionale në opusin e kompozitorit bashkëkohor kosovar Valton Beqiri”.
Falënderoj përzemërsisht mentorin tim akademikun Stojan Stojkov, për mësimet dhe këshillat tepër të vyera gjatë viteve studimore!

Për ju zgjodha një tablo të shkurtër muzikore nga kantata “I miri i motrës” dhe disa foto nga familja ime dhe miqt e mi, ndërsa komplet veprën, mund ta gjeni në:

YOUTUBE:
“Sister’s beloved brother” – Cantata for mezzosoprano choir & orchestra – Korab Shaqiri”, ka shkruar ai në rrjete sociale ku edhe postoi fotografi me bashkëshorten e tij./Prive.al

View this post on Instagram

Të dashur miq! Dje me datë 18 shtator 2019 në Universitetin “Shën Kirili & Metodi” në Shkup, e mbrojta me sukses disertacionin e doktoratës, duke fituar gradën shkencore “Doktor i kompozicionit” me dy tema: “I miri i motrës”, kantatë për mezosopran, kor dhe orkestër A3; si dhe “Ndikimi i muzikës tradicionale në opusin e kompozitorit bashkëkohor kosovar Valton Beqiri”. Falënderoj përzemërsisht mentorin tim akademikun Stojan Stojkov, për mësimet dhe këshillat tepër të vyera gjatë viteve studimore! Për ju zgjodha një tablo të shkurtër muzikore nga kantata “I miri i motrës” dhe disa foto nga familja ime dhe miqt e mi, ndërsa komplet veprën, mund ta gjeni në: YOUTUBE: "Sister's beloved brother" – Cantata for mezzosoprano choir & orchestra – Korab Shaqiri

A post shared by Dr.sc. Korab Shaqiri (@korabshaqiri) on

Artikuj të ngjashëm