Dj Mahmut Orhan së shpejti në Kosovë, luan hitet e tij botërore

By

Mahmut Orhan është DJ turk i cili filloi të merrej me muzikë që 15 vjeçe deri më sot duke krijuar ndër hite të shumta botërore duke arritur majat e top listave nëpër shumë shtete.

Mahmut ka marrë pjesë në festivalet elektronike më elitare në botë si Exit Festival dhe Untold Festival.

Mahmut së shpejti do të vijë në Kosovë në Qershor të perfomojë në një klub nate në Ferizaj. Detajet më të hollësishme ende nuk janë bërë të ditura, por për to do të lajmëroheni së shpejti. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm