Debat i ashpër mes Edonës dhe Albyt (VIDEO)

By

Debati ka vazhduar mes Albyt dhe Edonës, ku në një moment Edona ia ka përmendur vajzën Albyt.

Alby me zë të lartë i është drejtuar duke i thënë se nuk ka kulturë dhe është njeri pa vlerë.

Debati ka vazhduar duke i thënë Alby Edonës se e tregoi vetën se kush është.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm