Çka thonë kritikët për ‘Frozen 2’?!

By

Gjashtë vjet pas publikimit të origjinalit, “Frozen 2” është pothuajse këtu.

Kritikët e filmit kanë dhënë verdiktet e tyre përpara publikimit të këtij filmi në kinema më 22 nëntor.

Disa kishin zemrat e tyre të mbushura me vazhdimin, ndërsa të tjerët reaguan lehtësisht për aventurën e fundit të Anna dhe Elsa.

Nga njëra anë, Robbie Collin i The Telegraph tha se është një film “bujar, simpatik” që “godet të gjitha shënimet e duhura”.

Nga ana tjetër, Richard Lawson i Vanity Fair e diagnostifikoi Disney me një “rast të rëndë të vazhdimësisë cinike”.

“Frozen” u bë një fenomen në vitin 2013, duke bërë 1.27 miliardë dollarë në arkat botërore të kinemasë dhe duke u shndërruar në filmin më të suksesshëm të animuar ndonjëherë.

Artikuj të ngjashëm