Çka ndodhi me duetin e Sevenit me Norën?

By

Javë më parë përmendëm që Nora dhe Seveni do të vijnë në bashkëpunim, por
artistët kanë menduar që këtë produksion të mos e sjellin tani për tani.

Nora do të jetë në një projekt tjetër, e po ashtu edhe Seveni që po punon në
studion e tij në Mitrovicë, Raë Studios.

Artisti e ka krijuar vetë këngën e re, si në tekst si në Muzikë, e ndërsa për klipin
këto ditë është takuar me Entermedian, për vizualimin e saj.

Brenda pak ditëve do të nis xhirimi i spotit.

Artikuj të ngjashëm