Çka i pengon Danit në estradë? (VIDEO)

By

Këtë të shtunën në Prive, ‘Pikën ia çiti” Ramadan Krasniqi –Dani.

Këngëtari shumë i dashur për publikun ka treguar shumë gjëra gjatë kësaj rubrike.

Kujt do të dëshironte t’i kushtonte këngë edhe pse ia dedikoi një djalit dhe bashkëshortes së tij tashmë të ndjerë, kush i mungon kur nuk është në shtëpi dhe çfarë pengu ka ai, e kuptoni në videon e mëposhtme.

Ndër të tjerash, Dani tregoi si do të titullohej po ta shkruante një libër autobiografik.

Artikuj të ngjashëm