Cila është fantazia më e madhe e Mihrije Brahës? (VIDEO)

By

Mihrije Braha ‘ia çiti pikën’ të shtunën që sapo kaloi në Prive.

Këngëtarja trego disa gjëra me anë të kësaj rubrike, në mesin e tyre edhe fantazinë më të madhe.

Çka nuk mbanë mend ajo, ku e priti vitin e ri, çfarë do të thotë të jesh nënë sipas saj dhe të tjera gjëra interesante, i kuptoni përmes videos së mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm