Çfarë të bëni dhe mos të bëni kur udhëtoni për herë të parë me partnerin?

By

Udhëtimi me dikë për herë të parë mund të zbulojë shumë për ju si individ. Jeni plotësisht të zhytur në një qytet, kulturë dhe përvojë tjetër, të cilat mund të nxjerrin engjëjt dhe demonët në ju.

Pavarësisht nëse je personi që pret të shohë një pikë referimi për një kohë të gjatë ose një person që dëshiron thjesht të pushojë dhe të shtrihet në plazh (nëse ka një afër), është e rëndësishme të mbani mend disa gjëra kur nuk keni udhëtuar me dikë më parë, veçanërisht me partnerin tuaj. Ne kemi hartuar një libër rregullash, nëse dëshironi, për gjërat që duhet të bëni dhe të mos bëni kur jeni duke u nisur jashtë qytetit me personin tuaj për herë të parë.

Të bësh:

Kompromisoni prioritetet tuaja kryesore në listën tuaj të detyrave
Është e pashmangshme që të dy do të keni disa dallime në listën tuaj të vendeve që dëshironi të vizitoni. Secili nga ju duhet të bëjë një listë të tre vendeve tuaja kryesore të zbulueshme dhe të siguroheni që të shkoni në të gjashtë. Shënim: kjo mund të ndryshojë në varësi të kohëzgjatjes së udhëtimit tuaj, por ju e keni idenë.

Jini të durueshëm me njëri-tjetrin
Thënia, “Durimi është çelësi që zgjidh të gjitha problemet” nuk mund të jetë më i vërtetë kur jeni në një udhëtim dhe keni filluar të mërziteni pak me personin me të cilin jeni. Pavarësisht nëse janë të çuditshmet e tyre të vogla që po filloni të vini re se ju fërkojnë në mënyrë të gabuar ose po bëhen të shpejtë, është thelbësore të mbani mend se momenti juaj i zhgënjimit me njëri-tjetrin mund të zgjidhet me një frymëmarrje të mirë.

Bëni foto së bashku
Mos jini personi që nuk dëshiron të bëjë foto. Është një moment në kohë që ju do të shikoni prapa dhe do ta vlerësoni ose urreni… Sido që të jetë, nuk do të pendoheni që keni kujtime të arkivuara diku.

Merrni pjesë në aktivitete të reja
Keni udhëtuar për një arsye, kështu që përjetoni atë plotësisht. Ju nuk dëshironi të ktheheni në shtëpi me ndonjë keqardhje që nuk keni bërë diçka.

Krijoni përvoja argëtuese në udhëtim
Mos ia ngarkoni të gjithë peshën dhe përgjegjësinë për të gjetur gjëra argëtuese për të bërë personit me të cilin jeni. Bëni pak kërkime përpara se të largoheni dhe mbani gjërat në mëngë. Ju nuk do të pendoheni dhe ata do ta vlerësojnë atë.

Të jesh në kohë
Të jesh në orarin tënd kur je në një udhëtim me dikë tjetër është e nevojshme.

Të mos bësh:

Jini shumë të ngurtë në planifikimin e gjërave
Shkoni me rrjedhën nëse orari juaj ndryshon.

Debatoni për gjëra të parëndësishme si ku do të hani
Është ushqim, jo ​​fundi i botës.

Ju zgjatni shumë për t’u përgatitur
Nëse jeni të njohur për një kohë të madhe për t’u përgatitur përpara se të niseni për ditën, planifikoni në përputhje me rrethanat. Zgjohu pak më herët.

Thuaj jo gjërave/aventurave
të reja, jini të hapur ndaj përvojave të reja. Thjesht mund ta shijoni më shumë nga sa prisnit.

Ankoheni

Mos u bëni personi më i çrregullt në dhomë.

Jini gjatë gjithë kohës në telefonin tuaj
Pse e bëtë udhëtimin nëse do të mbeteni ngjitur pas telefonit tuaj (ndoshta duke kontrolluar gjërat që po ndodhin në shtëpi …)? Sigurisht, bëni shumë foto, por qëndroni të pranishëm. Jini aty ku jeni dhe postoni fotot tuaja në Instagram kur jeni shtrirë në shtrat natën ose kur ktheheni në shtëpi.

Artikuj të ngjashëm