Çfarë stili flokësh ishte në modë kur keni lindur ju?

By

Stilet e flokëve janë diçka që me të vërtetë na shoqërojnë gjatë tërë jetës sonë.

Gjithmonë duke ndryshuar, ato përfaqësojnë humor dhe mënyrën e saktë të një kohe në histori.

Stile të çrregullta apo flokë më elegante – çdo vit gratë dalin me diçka të re dhe të freskët. Shumica e këtyre stileve u bënë portrete dhe nuk do të harrohen kurrë.

1990

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1998

1999

2000

 

Artikuj të ngjashëm