Burri i Nicki Minaj sërish në probleme gjyqësore

By

Burri i Nicki Minaj, Kenneth Petty, rrezikon sërish rikthimin në burg.

Petty, 43 vjeçar, u deklarua fajtor gjatë një seance gjyqësore virtuale të enjten për akuzën e mos regjistrimit si ofendues seksi në Kaliforni, sipas dokumenteve të gjykatës të marra nga Page Six.

Ai më parë ka thënë qe nuk ishte fajtor, si duket është pjesë e një marrëveshje që ai nënshkroi me ‘Ndihmës Prokurorin e Shteteve të Bashkuara’ në gusht.

Petty tani po ballafaqohet me mundësi dënimi deri në 10 vjet burg, dënim maksimal për këtë lloj krimi, dhe lirim me mbikëqyrje gjatë gjithë jetës së tij.

Ai do të kthehet në gjykatë më 24 janar të vitit 2022, për dënim.

Petty u arrestua në mars të vitit 2020, pasi u urdhërua të regjistrohet si shkelës seksi në Kaliforni në nëntor të vitit 2019 por kjo përpjekje dështoi.

Ai ishte dënuar më parë për përpjekje për të përdhunuar një vajzë 16-vjeçare në vitin 1994, dhe tashmë ishte regjistruar si shkelës seksi në New York. Ai u largua nga shteti pasi u martua me reperen Nicki Minaj në tetor të vitit 2019.

Minaj dhe Petty mirëpritën fëmijën e tyre të parë, një djalë, në shtator të vitit të kaluar.

Artikuj të ngjashëm