Si t’i prisni flokët këtë vjeshtë?

By

Nuk ka një floktar në botë që do t’ju tregojë se kjo vjeshtë është diçka afër të zakonshmes.

Sezoni i vjeshtës nuk mund të jetë i njëjtë kur filloni ditën tuaj në ‘Zoom’. Por, ka një gjë që mund të ndihmojë në fillimin e ri: një prerje flokësh profesionale.

Kjo sepse gjatë kësaj kohe të pasigurisë së përgjithshme dhe ankthit, veprimet e vogla të vetë-kujdesit – si për shembull prerja e flokëve ose blerja e një triko të re për t’u hedhur mbi supe për video konferenca – kanë aftësinë të shkaktojnë një sasi të konsiderueshme të gëzim.

Prerjet e flokëve janë zgjidhja më e mirë tani që fillimi i shkollave po afron, kështu filloni vitin e freskët dhe trendi.

Nëse jeni duke kërkuar të bëni një ndryshim, më poshtë gjeni pesë ide trendi vjeshtore:

Artikuj të ngjashëm