SONI MALAJ NË 77 VJETORIN E CEREMONISË MARTESORE TË MBRETIT ZOG!

By

Në Tiranë sot është duke u festuar 77 vjetori i martesës së Mbretit Zog me Geraldinën.

Familja Mbretërore ka organizuar një festë me shumë personazhe të njohura të ekranit.

Një ndër to që po merr pjesë është edhe Soni Malaj e cila ka publikuar disa fotografi.

Në njërën prej tyre shihet me të fejuarën e Princ Lekës, Elia Zaharia. Soni dhe Elia kanë qenë pjesë të grupit Spirit Voice por që më vonë u shpërbënë dhe rrugën e muzikës ndoqi vetëm Malaj./Prive.al

soni mbreti zog

Artikuj të ngjashëm