Burrat zbulojnë çfarë adhurojnë tek fiziku i grave dhe nuk është ajo që mendoni!

By

Shumica e grave ëndërrojnë të kenë këmbë të gjata dhe të dobëta si ato që i kanë supermodelet

Ato janë të bindura se vetëm këmbët e tilla duken bukur për burrat, por gabojnë.

Ata kishin për detyrë të zbulonin se cila pjesë e këmbëve të një gruaje ishte më interesante për ta dhe si duhet të dukeshin këmbët perfektë të femrave.

Gati 80 për qind e të anketuarve zbuluan se adhuronin pulpat e rrumbullakosura dhe të theksuara.

Pulpat e rrumbullakosura janë më tërheqëse sesa pulpat e dobëta.

Pikërisht kjo është pjesë e këmbëve që nuk u pëlqen grave dhe shpesh me këmbëngulje e fshehin atë nga sytë e të tjerëve.

Ne nuk jemi më pak kritike ndaj kofshëve tona. Ne mendojmë se ato janë shumë të mëdha dhe “shumë të trasha”, por burrat nuk i kanë problem.

Rreth 50 për qind e burrave të anketuar thanë se nuk kishte asgjë më seksi se kofshët sensuale si ato të Jennifer Lopez.

Deri në 32 për qind veçuan gjunjët si pjesa më seksi e këmbëve të një gruaje, e ndjekur menjëherë nga pulpat, të cilat gratë do të donin të zvogëlonin

Artikuj të ngjashëm