BULLGARËT HUAZOJNË PËRSËRI?!

By

Pirateria tashmë u bë më shume se normale, si për shqiptarët ashtu edhe për bullgarët.

Por kësaj radhe kemi të bëjmë me marëveshje.

Këngën ”Pantera” nga Sergio dhe Mandi e cila u lansua në tetor të 2015-tës e kemi ndëgjuar edhe në gjuhën Bullgare.

Por kjo këngë del të mos jetë huazim.

Këngëtarja Galena thjeshtë ka kërkuar nga Sergio që këngën “Pantera” ta këndojnë bashkë edhe në Bullgarisht.

Por brenda spotit të Galenas prap nuk është gjithçka origjinale.

Ka disa skena që po na bëjnë me dyshu.

Duke u bazuar në periudhën kohore të lansimit të të dy projekteve del se Galena nëse nuk i ka huazu është inspiru sado pak nga kenga “Skandal” e këngëtares shqiptare Inna.

Artikuj të ngjashëm