Buci ka një paralajmërim (VIDEO)

By

Ylli në një bisedë me Santianën dhe Lindën ka thënë se “Alba i kënaqi djemt duke i qit të preferuar”.

Gjithashtu ka thënë se “prej nesër unë Albës do ia silli”.

Santiana ka thënë se nuk është vonë.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

 

Artikuj të ngjashëm