Brenda shtëpisë së Norës e Robertit (FOTO)

By

Këngëtarja Nora Istrefi e bashkëshorti i saj Robert Berisha, janë ndër çiftet më të pasur të estradës.

Duke qenë se nga profesioni që bëjnë fitojnë mjaft shumë, ata sigurisht bëjnë një jetë mjaft luksoze.

Çifti jeton në një shtëpi në lagjen Marigona në Prishtinë, brenda së cilës shpesh na kanë dhënë mundësi të shohim se si duket.

E rregulluar me shije dhe me orendi të shtrenjta, shtëpia e çiftit mund të jetë shtëpi ëndrrash për shumë kë.

Një pjesë të saj e ka prezantuar edhe Roberti, duke treguar hapësirën e televizorit në shtëpinë e tij, teksa po shihte ndeshjen e El CLassico’s me rivalët Real Madrid e Barcelona.

Artikuj të ngjashëm