Bruno: Për aq kohë sa Xhuli nominohet dhe shpëton, do të thotë se publiku e do këtu

By

Banorët e Big Brother VIP Kosova, Artani, Melisa, Andi e Bruno kanë komentuar lojën e Xhulit brenda shtëpisë dhe pjesën se si është pritur ajo nga publiku.

Bruno e ka përmendur nominimin e shpeshtë të Xhulit si një provë që publiku mund ta ketë mirëpritur.

“Për aq kohë sa ajo është tash e disa herë është në nominim dhe shpëton, do të thotë që ajo është një personazh që publikut po i pëlqen”, ka thënë Bruno.

Por, mendimin e tij nuk është se e kanë pritur mirë Melisa dhe Artani. Për të parë reagimet e tyre, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm