Pse i kërkoi Mbresa – Brunos mos t’i flasë më?

By

Blasta e ka frikësuar Mbresën teksa ajo po hynte në dhomën e gjumit.

Ajo është frikësuar shumë dhe më pas është nervozuar me Blasta, duke i kërkuar që të largohet.

“Hup, hup mos të shoh”, është shprehur Mbresa e nervozuar drejt Blastës.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm