Blerando – Albës: Më fal që veç dy ditë ke pas pëlqim për mua

By

Banorët e Big Brother VIP Kosova, Blerando dhe Alba kanë biseduar goxha gjatë, gjatë natës.

Ata kanë diskutuar për marrëdhënien e tyre dhe se si janë ndjerë në prezencën e njëri-tjetrit.

Ndër të tjera Blerando i ka thënë Albës se për shkak të saj ai ka ardhë kaq larg, pasi ajo e qetëson.

Po ashtu ai ka thënë se më të, Ardin dhe Mirdonin nuk do të luaj kurrë, pasi i ndjen që i ka të afërt.

Por ajo që ishte kunj për Albën, ishte kur Blerando i tha “më fal se ke pasë pëlqim për mu veç dy ditë”.

E për detaje më të hollësishme, dhe për ta dëgjuar të plotë bisedën mes tyre, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm