Banorët lëvizin nga vendi kur thirret ezani (VIDEO)

By

Banorët kanë lëvizur nga vendi sërish derisa thirrej ezani.

Këtë gjë e bën banorët të cilët ishin në oborr duke qëndruar jashtë.

Për më shumë detaje shikoni videon më poshtë.

Mos harroni, formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm