Artani kritikon dy banorët e shtëpisë që iu gëzuan ndarjes së Atdheut me Xhulin

By

Ftohja e marrëdhënies ndërmjet Atdheut e Xhulit u komentua edhe nga banorët e tjerë Prime-n e sotëm.

Artani ishte ai që tha se Andi dhe Stresi iu gëzuan kësaj ndarjeje.

Sipas tij, askush nuk duhet t’i gëzohet fatkeqësisë së tjetrit.

“Stresi dhe Andi u janë gëzuar ndarjes së Julit. Nuk duhet të gëzohesh për fatkeqësitë e të tjerëve”, u shpreh Artani.

Artikuj të ngjashëm