Anulohet shfaqja hit në Netflix pas vetëm një sezoni

By

Netflix duket se është një nga kompanitë që nuk mund të tërhiqet nga situata në të cilën ndodhet aktualisht.

Rënia e numrit të abonentëve dhe fitimeve ka rezultuar në humbjen e platformës së transmetimit me mijëra para, duke përfshirë rënien e çmimeve të aksioneve.

Kjo ka bërë që një sërë shfaqjesh të anulohen, pavarësisht se sa të njohura duken të jenë. Shumica e anulimeve fillestare ishin pjesë e departamentit të animacionit, por tani shfaqjet normale janë goditur po aq fort.

Drama hit “First Kill”, tani është shfaqja më e re që fatkeqësisht është anuluar në Netflix.

First Kill season 2 is not coming to Netflix: No second season planned

Gjëja e çuditshme në lidhje me anulimin e First Kill është se kishte qenë një serial mjaft i njohur. Netflix i bazon anulimet e tij në kosto kundrejt shikueshmërisë, gjë që ka kuptim. Nëse shpenzohen miliona dollarë për një serial televiziv që nuk ndiqet nga shumë njerëz, natyrisht që do të anulohet.

Megjithatë, First Kill depërtoi në top 10 listën e shfaqjeve në gjuhën angleze në tre ditët e para të publikimit, duke u renditur në vendin e shtatë. Shfaqja tashmë kishte 30 milionë orë të shikuara në këtë pikë. Do të ngjitej në 48 milionë orë të shikuara brenda javës së parë, duke qëndruar vetëm pas sezonit 4 të Stranger Things dhe sezonit 6 të Peaky Blinders në tre publikimet më të mira.

Shfaqja kaloi mbi 100 milionë orë të shikuara në 28 ditët e para, por megjithatë, Netflix e ka anuluar serialin. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm