Andi thotë se i pëlqeu vetja në Prime! Pse?

By

Dyshja e pandashme e formatit televiziv Big Brother VIP Kosova, Stresi dhe Andi kanë folur rreth paraqitjes së këtij të fundit në spektaklin Prime.

Andi duke folur për veten e tij, ka thënë se është i lumtur të ketë shënuar progres në mënyrën e tij të komunikimit me banorët dhe produksionin në përgjithësi.

“A pe diçka mbrëmë? Mbrëmë në fakt më pëlqeu vetja që e kam përmirësuar me iu ra sendeve pak ma trup. Ata që e kapa në ekran, tri thyerje të rregullave, pastaj që ia citoj Dini, edhe pritet dënimi. Po thehen shpesh. Po mendon ‘ajo’ se po mendon që ka me pas tolerancë në këtë pjesë”, ka thënë Andi pos tjerash.

Artikuj të ngjashëm