Ana dhe Juliana përplasen në ‘darkën e fundit’

By

Ashtu siç e do zakoni të nominuarit e javës një ditë para Prime mblidhen për darkën që do të jeta e fundit për njërin nga ata.

Dy nga banoret e nominuara, Ana dhe Juliana pa dyshim që ishin pjesë e tavolinës.

Dikur gjatë darkës dhe gjatë pyetjeve që ata i përgjigjen, Juliana dhe Ana patën një përplasje për njërin nga banorët.

Ndiqni të më poshtë videon. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm