Amaneti i nënshkruar i Nexhmije Pagarushës

By

Lajmi për vdekjen e Nexhmije Pagarushës është një goditje dhe humbje për të gjithë komunitetin artistik shqiptar.

Pas betejës me sëmundjen e rëndë, ikona e muzikës shqipe, Nexhmije Pagarusha, ndërroi jetë sot në moshën 86 vjeçare.

Në llogarinë e tij në Instagram, Korab Shaqiri ndau një fotografi ku lexon amaneti i shkruar të cilin kishte nënshkruar, Nexhmije Pagarusha më 25 janar të vitit 2003, në Prishtinë.

“- kur të vdes, atë natë ma lëshoni të vorri CD-në “Lugina e dashurisë” të këngëtarit Ilir Shaqiri!” – shkruan në letrën e fotografuar.

 

Artikuj të ngjashëm