Alvisa dhe Bashkimi dalin çift nga ‘Përputhen’

By

Alvisa dhe Bashkimi janë larguar çift nga Për’puthen dhe zgjodhën pikërisht mbrëmjen prime për të vendosur.

Edhe ata që i kanë kritikuar, kanë ndërhyrë në marrëdhënien e tyre apo kanë pasur ndjenja, i kanë uruar çiftit jetë të lumtur.

Alvisa dhe Bashkimi vendosën që të bënin një kërcim të fundit në studion, ku edhe u njohën dhe filluan të kenë ndjenja për njëri-tjetrin.

Një kërcim romantik ndodhi mes tyre që u pasua edhe me puthje, ndërsa mbi ta mbizotëronte pozitivitet dhe shumë ndjenjë. /tch

Artikuj të ngjashëm