Alketa Vejsiu për Vera Grabockën: ‘Nëse ndahemi…’

By

Alketa Vejsiu dhe Vera Grabocka prej vitesh bashkëpunojnë në produksione të ndryshme e të suksesshme dhe shumë të ndjekura nga publiku.

Të hënën, ishte puntata e fundit e këtij sezoni të “Në kurthin e Piter Pan” dhe Alketa ka bërë një postim për Verën në Instagram:

“Ti je thjesht më e mira, më e mira nga të tjerët. Më e mira nga të gjithë që kam njohur. Jam në zemrën tënde, kapem pas çdo fjale që ti thua. Nëse ndahemi, më mirë të jem e vdekur.”

Artikuj të ngjashëm