Aida Doçi konsumuese e alkoolit?!

By

Këngëtarja e re e shumë e talentaur muaj më parë u gjend përpara gazetarit Vlorijan Halili në intervistën më të shkurtër të Prives.

Mes shumë pyetjeve provokative, Aida, u përgjigjë mjaft sinqerisht duket mos fshehur asgjë për publikun.

Ajo nuk u la pa u pyetur gjithashtu edhe për çështjen e alkoolit dhe dashurisë.

Se a është konsumuese e alkoolit, Aida, si dhe a e ka lënduar dashuria atë?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve mund t’i kuptoni në videon e mëposhtme. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm