A po i bëjnë vajzat ‘presion’ Blunt e Real 1?! (Video)

By

Dyshja mjaft e pëlqyer nga publiku Blunt e Real ka pak ditë që kanë publikuar projektin më të ri “Presion”.

Kjo këngë përmban ritme e klip mjaft veror dhe e gjithë kjo është bërë me qëllim pasiqë nuk është kriter i domosdoshëm sipas tyre që në stinën e ftohtë të shfaqen vetëm ambiente të mbylluar.

Sa i përket tekstit artistët u shpreh se kanë shijuar atë realitet që e përqon ky produkt muzikor.

Teksa ngurrojnë të japin përgjigje kur pyeten nëse janë të lidhur.

Blunt e Real treguan se kënga e re që paralajmërohet në fund të klipit “Presion” mban emrin “Vera” dhe do të lançohet pas një muaji.

Artikuj të ngjashëm