A është në kredi Teuta Selimi? Këngëtarja na surprizoi me përgjigje!

By

Këngëtarja Teuta Selimi, nga muzika sigurisht jeton shumë mirë. Ajo jeton në Zvicër për momentin dhe Kosovës i kthehet vetëm për datat e rëndësishme të mbrëmjeve muzikore.

Protagoniste e kësaj jave në Intervistën “50-të pyetje” në Prive, këngëtarja është pyetur nëse i ka milionat dhe nëse ka kredi!

“Nuk kam dhe kurrë nuk kam pasur. Nuk e di as se si duhet të aplikosh për të”, ka theksuar Teuta, e cila sapo e konfirmoi se jeton shumë më mirë se pjesa tjetër e Kosovës, e zhytur në këste kredie. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm