A e keni ditur për këtë shoqëri të fortë në estradë ?! (FOTO)

By

Që të dyja u rritën dhe u shkolluan jashtë vendit të tyre, por njejtë, synim kishin që ëndrrën e tyre për muzikën ta ndiqnin në vendin e origjinës.

Kohë më parë Prive.al pati hulumtuar rreth shkollës së përbashkët në Gjermani ku Dhurata Dora dhe Gjira kishin ndarë madje të njejtën klasë.

Nga imazhe të siguruara mësohet se këngëtaret vazhdojnë të kenë një miqësi mjaft të fortë dhe nuk hezitojnë të kalojnë momente bashkë sa herë që iu jepet mundësia.

Njëra shumë e suksesshme ndërsaj tjetra më pak aktive në muzikë, por që të dyja mike shumë të mira me njëra-tjetrën./PRIVE.AL/
2e0609860f9b390cbe5f01041d4c55a0c0ec74947f6290a61bf45201c89ad976_full

Artikuj të ngjashëm