A do i propozonte martesë Presidentes, Shuki?! (Video)

By

Në intervistën më të shkurtër për të dytën herë përgjigjet prezantuesi Shuki. Ai tregoi se e tepron me mimika e nuk është konsumues i alkoolit.

Shuki mes televizionit dhe radios, zgjedh këtë të fundit ku ushtron profesionin tash e disa vite.

Në pjesën intime u përgjigj se ndodh që është i egër në shtrat.

Ndërkaq përgjigjet e pyetjes nëse do  i propozonte të parës së shtetit, Atifete Jahjagës e kuptoni në videon e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm