Dhurata jo vetëm për Valdrinin: Ja befasia e dizejnatorit për klientet me rastin e ditëlindjes

By

Me rastin e ditëlindjes së 30-të, dizejnatori Valdrin Sahiti pranoi shumë dhurata nga miqtë e familjarët.

Por, duket se kur është fjala tek befasitë dhe dhuratat, me po të njejtën monedhë ka kthyer edhe vetë Sahiti.

Pa shumë zhurmë, Valdrini ka krijuar një koleksion të veçantë të fustaneve në ditëlindjen jubilare.

Nga çfarë ka ndarë në rrjete sociale me ndjekësit e tij, duket se koleksioni i rradhës ofron spektër të gjerë të ngjyrave dhe modeleve që përmbushin preferencat e secilës femër.

Dhuratë më të mirë për klientet besnike, Valdrini vështirë se do mund të bënte. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm