Kush tha që Jonida nuk e veshë një fustan tre vjet rresht?

By

Jonida Maliqi është një “fashion guru”.

Këngëtarja prej vitesh ka ndërtuar imazhin e fashionistas duke u bërë një nga emrat e parë për pikë reference në këtë aspekt në Shqipëri, e jo vetëm.

Kudo ku flitet shqip, trendet e Jonidës përcillen me shumë vëmendje.

E është definitivisht e udhës që të duartrokitet edhe trendi i fundit i saj.

Ajo na ka dëshmuar se nuk ka asnjë problem që një fustan i njëjtë të vishet për disa vite rresht, dhe si i tillë të postohet në Instagram.

Detaji është kapur nga faqja “Albanian Streetstyle” përmes tre fotografive – në vitet 2018, 2019 e 2021.

Në një botë ku për Instagram duhet të shfaqemi gjithnjë me gjëra të reja, shembulli i Jonidës që na “zhvesh” nga komplekset, është gjithsesi gjëja e duhur. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm